Τηλ.::
Κίνα οδηγημένος ξενοδοχείο φωτισμός κατασκευαστής
Wuxi Jinshun Lighting Technology Co.,Ltd

 

        Επαγγελματικός οδηγημένος ανάβοντας κατασκευαστής με την ειδική επίδραση φωτισμού.

Αρχική Σελίδα

Wuxi Jinshun Lighting Technology Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

Wuxi Jinshun Lighting Technology Co.,Ltd

       Το Wuxi Jin αποφεύγει τη Co. τεχνολογίας φωτισμού, το ΕΠΕ είναι προϊόντα φωτισμού των σφαιρικών επαγγελματικών οδηγήσεων επιχείρησης με την ειδική επίδραση φωτισμού. Το Jinshun έχει 20 έτη εμπειρίας στο ανάβοντας σχέδιο διανομής, λόγω της ισχυρής τεχνολογίας και αναπτύσσει τη δυνατότητα, jinshun δημιούργησε τον οδηγημένο προβολέα ακτίνων παραθύρων ελαφρύ, έξοχο στενό, το φως πλυντηρίων τοίχων 360deg, επάνω ένα κάτω φως τοίχων και ένα κ.λπ.

 

      Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή, σε αυτήν την νέα και γρήγορη ανάπτυξη του τομέα φωτισμού των οδηγήσεων, το χρυσό φως από τις λεπτομέρειες της διαχείρισης ποιότητας των προϊόντων, και για να φέρει την ευκολία και την ικανοποίηση, εμμένοντας στη συνεχή τεχνολογία καινοτομίας, ανοίγει τα προϊόντα εφαρμογής εφαρμοσμένης μηχανικής των οδηγήσεων, έτσι ώστε οι λαμπτήρες των οδηγήσεων στο φωτισμό εφαρμοσμένης μηχανικής έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως.

 

      Η επιχείρηση στην ποιότητα της επιβίωσης, της φήμης και της ανάπτυξης, ειλικρινά ελπίζει ότι οι νέοι και παλαιοί πελάτες για να επισκεφτεί την καθοδήγηση. Η Jin αποφεύγει το φωτισμό είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με σας χέρι-χέρι, να δημιουργήσει μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση!

   

      Ανυπομονούμε η συνεργασία με σας και να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Η Jin αποφεύγει

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 3000,000-5000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

 

1. Η Co. τεχνολογίας φωτισμού Jinshun Wuxi, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2002.

 

2. Κέρδισε το βραβείο καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας του 2008 και του 2009 της Επιτροπής λιμνών χήνων CPC, Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα.

 

3. Κέρδισε το τρίτο βραβείο της έρευνας και της ανάπτυξης των βασικών τεχνολογιών και τα προϊόντα του φωτισμού των υψηλής ισχύος οδηγήσεων στο εργοστάσιο Wuxi του 2009, επαρχία Jiangsu, Κίνα

υπηρεσία της εταιρίας

 

1. Ε&Α, που εμπορεύεται & που πωλεί, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, OEM/ODM των δειγμένων προϊόντων

 

2. Δοκιμή IES. έχουμε τη μηχανή δοκιμής IES.

 

3. η συσκευασία είναι χαρτοκιβώτιο και η πλαστική παλέτα, σε μικρή ποσότητα, τα χαρτοκιβώτια προσθέτουν τον προστάτη γωνιών, στη μαζική διαταγή, τα χαρτοκιβώτια προσθέτουν τον πλαστικό προστάτη παλετών και γωνιών.

 

4. τα αγαθά θα στέλνουν θαλασσίως, αεροπορικώς ή από DHL σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη (1). Ισχυρή και επαγγελματική συσκευασία για τη μεταφορά ασφάλειας.
(2). Το σαφές στοιχείο ετικετών παρουσιάζει αυτό που είναι προϊόν στα χαρτοκιβώτια, συμπεριλαμβανομένων των Watt, ΚΔ, ποσότητα, κ.λπ.

 

5. παρέχετε το CE, ISO9001, πιστοποίηση ROHS

 

 


 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

   

Η επιχείρηση αποτελείται από δύο μέρη, γραφείο και εργοστάσιο, συμπεριλαμβανομένου του πωλητή εξωτερικού εμπορίου, του εμπόρου, του αγγλικού και ρωσικού μεταφραστή, λογιστική, προσωπικό αποθηκών εμπορευμάτων.

 

 

   Εργαζόμαστε μαζί για να παρέχουμε την άριστη υπηρεσία για τους πελάτες.

 

Wuxi Jinshun Lighting Technology Co.,Ltd
 

Wuxi Jinshun Lighting Technology Co.,Ltd
ΔΩΜΑΤΙΟ 505, No1.BUILDING, ΠΆΡΚΟ MAOYE HO, ΠΕΡΙΟΧΉ του NANCHANG, WUXI, ΕΠΑΡΧΊΑ JIANGSU, ΚΊΝΑ.
Τηλ.::00-86-0510-85763823
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας οδηγημένος ξενοδοχείο φωτισμός προμηθευτής. © 2017 - 2020 hotel-ledlighting.com. All Rights Reserved.